Jul och Nyårs Catering
Den är slutsåld
Avhämtning mellan 12-15
Nyårsmeny
Förrätt
Gratinerad hummer med vitlöksbröd
Varmrätt
Hjortytterfilé med mustig rödvinsås
Potatiskaka med västerbottenost
Lingonpepparrot, brynt brysselkål, kålskott
eller
Rödtungerullad med vitvinssås
Potatispure
Handskalade räkor, sockerärtor
Efterrätt
Custard Tart med Chantillygrädde
Pris 399:- Per person
Vin förslag från Kaj Ströberg
Förrätt Gratinerad hummer
Avbokning senare än 48 timmar 50% kostnad
Avbokning senare än 24 timmar 100% kostnad
2018 Couvent des Jacobins Bourgogne Blanc
Frankrike, Bourgogne
Nr 5798 159:-
Varmrätt Hjortytterfile
2017 Poliziano Vino Nobile di montepulciano Viti Nuove
Italien, Toscana, Vino Nobile di Montepulciano
Nr 2144 159:-
2018 Les Sorts Selecció
Spanien, Katalonien, Montsant
Nr 70217 119:-
Varmrätt Rödtungerullad
2019 Domaene Gobelsburg Kamptal Grüner Veltliner
Österrike, Niederösterreich, Kamptal
Nr 2775 99:-
2018 Langenlois Weingut Jurtschitsch Grüner Veltliner
Österrike, Niederösterreich, Kamptal
Nr 2699 139:-
Efterrätt Custad tart
2011 Château du Juge
Frankrike, Bordeaux, Cadillac
Nr 4197 89:- (37.5 cl)